top of page
FOTOGRAFIELOKAAL-3.jpg

BABYFOTOGRAFIE | HAPPY NEW FAMILY 

Samen met jullie pasgeboren kindje op de foto, ik maak met veel liefde en aandacht herinneringen van dit bijzondere moment in jullie leven. 

De focus van deze shoot ligt op jou (jullie) als ouder(s) met jullie baby, daarnaast maak ik tijdens deze shoot ook een paar foto's van jullie baby. Denk daarbij aan de mooie details en beelden van jullie baby met jullie handen erbij. 

Ben je zwanger en overweeg je een babyshoot kort na de bevalling, dan kun je dat nu alvast aangeven. Ik reserveer dan tijd in mijn agenda rondom jouw uitgerekende datum dan ben je na de bevalling in ieder geval zeker van een plekje in de studio. 

Maar een babyshoot kan ook wat later, tot enkele maanden na de bevalling.

 

Hieronder staat vermeld wat een babyshoot kost en welke opties je eventueel erbij kunt reserveren. Wanneer je jouw mama-baby shoot helemaal af wilt maken dan adviseer ik ook mijn eigen visagiste, zij zal zowel jouw haren als make-up professioneel verzorgen. Jij kiest zelf hoe naturel of glam je dit wenst. En geloof me, na een bevalling en (meestal) hectische start als happy new family is dit verwen-momentje een echte aanrader. Je zal je absoluut  zelfverzekerd en stralend voelen, een meerwaarde voor de beleving en de resultaten! 

newbornshoot Doetinchem  FOTOGRAFIELOKAAL.jpg

BABYSHOOT | STUDIO 

Voor een babyshoot reserveer ik de studio speciaal voor jullie.

+ studioshoot

+ gebruik client closet

+ online album (delen, kijken & kiezen)

+ incl. 5 digitale bestanden

+ extra downloads 15 p|st of

+ complete serie downloads 125 p|serie

225

Optioneel:

haar & visagie voor mama 150

mooiste foto's gebundeld in 20x20 album 75 

#trouwfotograaf #huwelijksfotograaf #bruidsfotograaf #fotograafDoetinchem #fotograafAchterhoek #newbornfotograaf #newbornfotograafDoetinchem #newbornfotograafAchterhoek #fotografielokaal #portretfotograaf #fotograafUlft #fotograafTerborg #fotograafZevenaar #fotograafArnhem #socialcontentfotograaf #contentfotograaf #productfotograaf #foodfotograaf #foodfotografie #kinderportret #duoportret #zakelijkportret #zakelijkportretfotograaf #instagramfotograaf #MoniqueVerkade #fotografielokaal

bottom of page