Bedrijf in beeld | LUX2 hairstylist DoetinchemAl een aantal jaren kom ik zelf graag bij Peter Mulder, eigenaar en hairstylist bij LUX2.

Peter is voor mij meer dan een kapper, naast mooi-haar-maker is hij ook een gezellige vriend, drinken we samen graag wijntjes, kunnen we uren kletsen en gaan we af en toe uit eten.


Naast een persoonlijk portret heb ik voor zijn website de fijne sfeer van zijn salon en wat details van de mooie merken waarmee hij werkt, vastgelegd.


LUX2 is sinds 2011 gevestigd in Doetinchem, aanvankelijk in de Waterstraat en sinds enkele jaren aan de Walstraat. Peter heeft ruim 25 jaar ervaring als hairstylist, werkte o.a. voor Sassoon Professional en gaf trainingen en presentaties.


De website werd gerealiseerd door Bureau BLIJ, je kunt 'm bekijken op www.lux2.nl


#FOTOGRAFIElokaal #fotograafDoetinchem #fotograafAchterhoek #bedrijfinbeeld #bedrijfsreportage #bedrijfsfotografie #zakelijkefotografie #zakelijkefotograaf #lux2 #lux2kapsalon #lux2hairstylist #kapperDoetinchem #interieurfotografie #sfeerfotografie #sfeerfotograaf #hetfotografielokaal31 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2013-2020 proudly created by HET FOTOGRAFIELOKAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING

Doetinchem, Nederland

06-29506376