Foodphotography | Bryans Brasserie Zutphen

Bijgewerkt: jun 4

Foodphotography, daarover bestaan verschillende theorieën. Veel vakfotografen komen aanzetten met meerdere soorten verlichting, schaduw- en reflectie schermpjes of daarbij zelfs nog een lichttafel. Persoonlijk hou ik van zo eenvoudig mogelijk, ik gebruik daglicht. En door het zo simpel te houden maak ik het voor mijn klant ook stukken voordeliger.

De website www.bryans.nl is door het FOTOGRAFIELOKAAL ontworpen en gerealiseerd.

En nog geregeld maak ik in opdracht van Bryans Brasserie in Zutphen foto's voor hun website en social media.

Bryans Brasserie behoort zeker tot de hotspots van Zutphen en staat bekend om z'n heerlijke, uitgebreide en -niet onbelangrijk- zeer betaalbare lunchkaart.

De lange smalle lunchroom met aan de achterzijde een sfeervolle patio en een gezellig terrasje aan de voorzijde. Bryans is innovatief, altijd wel weer een hip drankje, bijzonder broodje of heerlijke verse taart op de menukaart.

Zo ook deze PINKYROSE handmade lemonade, die er gewoon uitziet als een cocktail! Met of zonder alcohol -het maakt voor de foto niet uit- want deze drankjes zijn super-fotogeniek.

In de smaken 'spiced lemon & rose', 'straight lemon' & 'floral ginger & orange'.

Pssst, de lemonade is verpakt in een hip blikje en deze is verkrijgbaar bij Bryans, zo kun je thuis ook eindeloos genieten van je favoriete smaak...

Bij Bryans Brasserie staat duurzaamheid ook bovenaan, met rietjes van het merk #geenplastic dus ook nog eens erg goed bezig!

#FOTOGRAFIELOKAAL #fotograafDoetinchem #fotograafAchterhoek #fotograafZutphen #foodphotography #foodfotografie #sfeerfotografie #bedrijfsreportage #Bryans #BryansBrasserie #BrasserieLunchroom #LunchroomZutphen #PinkyRose #PinkyRoseLemonade #geenplastic

24 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2013-2020 proudly created by HET FOTOGRAFIELOKAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING

Doetinchem, Nederland

06-29506376