Interieurfotografie | Mignon van de Bunt interieurontwerp

Bijgewerkt: jun 4
In samenwerking met Mignon van de Bunt interieurontwerp reisde ik naar Winterswijk voor een prachtig project. Een jaren '20 woning welke door haar met respect voor de authentieke stijl waanzinnig mooi ingericht werd. Alles klopt in dit huis, de kleuren, de materialen, de indeling. Het huis werd vorig jaar voor de huidige bewoners opgeleverd nadat de eerste eigenaresse daar haar hele leven had gewoond.

Via de achtertuin werd ik ontvangen, een heerlijke tuin met verschillende hoekjes, terrasjes en een relaxte hangmat. Door een leuke kleine bijkeuken direct door de smalle keuken kom je in een gezellig eetkamertje. Het hele huis kent veel verschillende hoekjes en kamertjes en alles is met zoveel liefde ingericht. Doordat het huis eenheid uitstraalt voel je overal een fijne sfeer.

Ook de badkamer is ingericht in dezelfde pastel-kleurstelling met stoere zwarte details, ook hier een gave scheidingswand van glas en staal. De authentiek gebakken tegeltjes aan de wand geven ook hier de perfecte oude sfeer.

Ontzettend gaaf hoe Mignon in elk huis weer 'haar' stijl weet te creëren, rekening houdt met de wensen van haar klant en kiest voor de meest optimale mogelijkheden dat een huis te bieden heeft.

www.mignonvandebunt.nl

#FOTOGRAFIELOKAAL #interieurfotografie #interieurfotograaf #fotograafDoetinchem #websitefotografie #bedrijfsreportage #sfeerfotografie #bedrijfinbeeld #interieurreportage #woonmagazine #VTwonen #fotograafAchterhoek #MignonvandeBunt

106 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2013-2020 proudly created by HET FOTOGRAFIELOKAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING

Doetinchem, Nederland

06-29506376