Orangerie de Pol | In-lite LAB


Orangerie de Pol, daar kan ik lang over praten of typen maar moet je eigenlijk gewoon beleven. Hun concept is zo ontzettend fijn, niet alleen elk seizoen een nieuw menu maar ook een ander uitzicht.


De kas is een beleving op zich en geeft een extra dimensie aan de (voornamelijk) streekproducten die op culinaire en creatieve wijze geserveerd worden. Dat Mark & Marjolein (gastvrouw van het jaar!) hier al hun passie en liefde in steken merk je aan alles. De details, het menu, de gastvrijheid en zeker ook de complete beleving.


Afgelopen maand heeft In-lite LAB daar een finishing touch aan mogen geven. Tijdens een heerlijke avond lang tafelen, waarop je samen aan tafel de zon plaats ziet maken voor een mooie sterrenhemel, haalt de sfeervolle buitenverlichting van In-lite LAB het 'buiten' ook naar 'binnen'. Zo sprookjesachtig, ik ben er helemaal verliefd op! Zien jullie jezelf ook al genieten aan tafel...?


www.orangeriedepol.nl

www.in-litelab.com#FOTOGRAFIELOKAAL #fotograafdoetinchem #foodfotografie #foodphotograpy #interieurfotografie #interieurfotograaf #fotograafAchterhoek #fotograaf #zakelijkefotografie #bedrijfinbeeld #MoniqueBanningFotografie #OrangerieDePol #Michelin #Michelin2020 #Lekker500 #GastvrouwVanHetJaar #restaurant #restaurantDoetinchem #uniekelokaties #sfeerverlichting #InLiteLAB

160 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2013-2020 proudly created by HET FOTOGRAFIELOKAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING

Doetinchem, Nederland

06-29506376