Sfeerfotografie | Fire & Food magazine | ARTOLA


Voor het BBQ-magazine Fire & Food fotografeerde ik afgelopen week weer een sfeerreportage. Ditmaal waren we 'Op de Pol', met Rick van den Broek als chef-kok.

Hij creëerde speciaal voor de augustus-editie heerlijke recepten op de ARTOLA FIQ.
Voor mij was het ook meteen weer een nieuwe samenwerking met ARTOLA, en als je het over hippe BBQ's hebt, dan ben je daar aan het juiste adres! Niet alleen een super doordacht met gave accessoires, maar werkelijk ook een tof design in je achtertuin.Neem nou alleen dit robuuste logo al! Maar ook de materialen zijn waanzinnig stoer. De FIQ is een hoge, ronde vuurplaats waar je tijdens het BBQ-en gezellig omheen staat met vrienden en familie, de afneembare houten snijplanken en verschillende accessoires maken het compleet.Some like it HOT!

www.fire-food.nl

www.artola.nl

www.opdepol.com#firefood #firefoodmagazine #artola #artolaFIQ #bbq #opdepol #rickvandenbroek #fotografielokaal #fotograafdoetinchem #websitefotografie #productfotografie #sfeerreportage #fotografiedoetinchem #moniquebanning #moniquebanningfotografie #barbecue #barbecuemaster #barbecuemasters #bbqmaster #bbqmasters #bbqmagazine #barbecuemagazine


92 keer bekeken
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2013-2020 proudly created by HET FOTOGRAFIELOKAAL

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY VERKLARING

Doetinchem, Nederland

06-29506376