top of page
FOTOGRAFIELOKAAL-046.jpg

KINDEREN | FOTOGRAFIE

Een mooie en leuke fotoshoot voor je kind(eren), dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vanuit mijn ervaring als schoolfotograaf heb ik al zo ontzettend veel kinderen voor mijn lens gehad. Maar tijdens deze studio-fotosessie neem ik uitgebreid de tijd voor jouw kind(eren) en is er de mogelijkheid om tijdens de shoot kledingsets te wisselen. 

Ik hou van natuurlijke en pure foto's, laat kinderen vooral heel spontaan en ontspannen zijn en lachen is zeker niet verplicht. Soms kan een wat meer ingetogen of kwetsbare blik vele malen mooier zijn dan een gemaakte lach.

FOTOGRAFIELOKAAL-7.jpg

KIDS | STUDIO

Voor een kidsshoot reserveer ik de studio 1 uur voor jou.

+ studioshoot

+ 2 kids per shoot, elk kind extra 75

+ intensieve nabewerking

+ online album ca. 10-15  bestanden

+ 5 downloads (digitale bestanden)

+ extra downloads 15 p|st

225

TIP: Bekijk ook mijn DUO-PORTRETTEN

#trouwfotograaf #huwelijksfotograaf #bruidsfotograaf #fotograafDoetinchem #fotograafAchterhoek #newbornfotograaf #newbornfotograafDoetinchem #newbornfotograafAchterhoek #fotografielokaal #portretfotograaf #fotograafUlft #fotograafTerborg #fotograafZevenaar #fotograafArnhem #socialcontentfotograaf #contentfotograaf #productfotograaf #foodfotograaf #foodfotografie #kinderportret #duoportret #zakelijkportret #zakelijkportretfotograaf #instagramfotograaf #MoniqueVerkade #fotografielokaal

bottom of page