FOTOGRAFIELOKAAL.jpg

FOTOGRAAF | MONIQUE

Hi there, leuk dat je wat meer over mij wilt weten, mijn naam is Monique en ik ben het gezicht achter Het Fotografielokaal.

Een aantal jaren geleden heb ik besloten dat ik vooral wil doen wat ik leuk vind, fotografie en yoga stonden hoog op mijn persoonlijke doelen-lijst. En zo is het gegaan... Sinds 2013 heb ik van fotografie mijn beroep gemaakt en inmiddels ben ik ook yogadocent in de mooie yogastudio van Citydance Doetinchem.

Van beide geniet ik enorm, ze houden me in balans en ik ben er trots op en dankbaar voor dat ik elke dag kan doen waar ik zo blij van word. Dromen najagen, dat geeft mij energie!

Enthousiast, optimistisch en intuïtief.

Maar ook zorgzaam, een tikkeltje spiritueel en prettig gestoord, dan gaat het over mij :-)

In het centrum van Arnhem ben ik opgegroeid maar inmiddels voel ik mij helemaal thuis in de Achterhoek. Voor zakelijke opdrachten reis ik door het hele land en voor bruiloften ook binnen Europa. Ik hou -ondanks mijn vliegangst- heel erg van reizen, het strand, wintersport, maar ook van de Scandinavische rust en toffe plekjes in Nederland

 

Het lijkt me leuk om kennis te maken, laat me gerust weten wat ik als fotograaf voor je kan betekenen en laten we samen iets moois creëren!

#WINTERSPORT #WIJN #IBIZA #CHOCOLA #DENEMARKEN #LEKKER KOKEN #MINIMALISTISCH #HUMOR #VLIEGANGST #SUSHI #FRANSEBULLDOG #YOGA #MINICOOPER #INSPIRERENDEQUOTES

#PERFECTIONIST #CHAOOT

#DIELAATSTE2GAANNIETALTIJDLEKKERSAMEN