top of page
FOTOGRAFIELOKAAL.jpg

YOGADOCENT | YOGA OP DE WERKVLOER | BEDRIJFSYOGA

...ook yoga doe ik met enorm veel passie! Het is eerder mijn levensstijl dan beroep.

 

En Yoga als arbeidsvoorwaarde, dat is helemaal zo gek nog niet. 

Want yoga verlaagt stress, vermindert rugklachten en alle bijkomende positieve effecten verhogen de weerstand. 

Inmiddels geef ik enkele jaren les bij CityDance in Doetinchem, in een prachtige yogastudio.

Ook vervang ik bij afwezigheid collega docenten in de regio Achterhoek, dus aan ervaring, enthousiasme en afwisseling geen gebrek ;-) 

Dat yoga een belangrijke rol in mijn leven speelt is geen geheim, ik geloof heilig in rust vinden in jezelf. Is yoga een sport? Deze vraag krijg ik geregeld. Het is vooral verslavend! Ik voel me er heerlijk bij, het houdt mijn hoofd in balans en mijn lichaam in shape. En power-flow is natuurlijk meer inspannend dan een yin-flow, maar de vraag die je jezelf zou kunnen stellen is: Wat wil jij bereiken met yoga? 

Je ervaart gegarandeerd meer rust en balans maar spierkracht en flexibiliteit zijn ook absoluut pluspunten! En deze positieve effecten werken niet alleen door op de werkvloer, hoe fijn is dat?!

Rugklachten? Een veel voorkomende klacht die je veel efficiënter oplost met yoga dan met een aangepaste bureaustoel. 

Zakelijk gezien is de kans op ziekteverzuim-reductie bewezen. Maar daarnaast ook toename van creativiteit, productiviteit en dus meer werkplezier. 

Yoga kan een levensstijl worden, maar daarvoor is een eerste en juiste kennismaking wel belangrijk. De drempel is vaak hoog. Ik laat werknemers graag kennismaken met yoga op ieder niveau. Je kunt hierbij denken aan een beginnerscursus, ervaar wat yoga kan betekenen zonder die hoge drempel. Deze basiscursus laat kennismaken met de basishoudingen (asana's) en de verschillende vormen van yoga. Niet zweverig, maar wel gericht op intuïtie.

Mijn leden zijn altijd weer enthousiast en verrast door wat yoga met ze doet.

Er wordt altijd met veel enthousiasme afgerond waarna men graag meer verdieping wil ervaren.De taboe is eraf en een ieder kiest zijn of haar yoga-vorm die het beste past bij de behoefte of doelen. 

Belangrijke doelen die je behaalt met yoga:

Gewichtsverlies, conditie opbouwen, betere concentratie, innerlijke rust, flexibiliteit en enorme reductie van rugklachten.
 

Voor bedrijven heb ik verschillende modules samengesteld:

1. YOGA beginnerscursus (12 weken programma)

2. YOGA vervolgcursus (12 weken programma)

3. YOGA maatwerk cursus bij rugklachten, overgewicht (in samenwerking met mijn personal trainer Noah Ruesen | CityFit) of burn-out. Individueel- of groepsniveau.

Wil jij meer informatie over bedrijfsyoga of ben je op zoek naar een inval yoga-docent?

Neem contact op via 06 | 295 06 376

bottom of page